Ziua Culturii Naţionale marcată la USV

de | ian. 10, 2018 | Cultural, Știri | 1 comentariu

Luni 15 ianuarie, la Universitatea  Ştefan cel Mare  Suceava  se va sărbători Ziua Culturii Naţionale sub genericul Omagiu Poetului.

La ora 9:00, un grup de studenţi şi cadre didactice va depune jerbe de flori la bustul poetului Mihai Eminescu, aflat în apropierea teatrului municipal, de la ora 11:00 Biblioteca USV împreună Centrul de Reuşită Universitară va organiza în sala 302, corp A, medalionul Când privesc zilele de-aur… moderat de conf.univ.dr. Vasile Ilincan și va fi vernisată expoziţia Eminescu în Biblioteca USV, prezentată de bibliotecar Despina Rotaru.

La ora 13:00, în aceeaşi sală, se va desfăşura, în colaborare cu Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, masa rotundă  Eminescu în limbile lumii,  moderată delector univ.dr. Daniela Hăisan.

Prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu şi conf.univ.dr. Olga Gancevici vor prezenta volumele  Mihai Eminescu – anii 1883-1889  şi  Preţul poeziei,  semnate de Doina Cosman şi Bogdan C. S. Pîrvu.

Un recital de poezie eminesciană va fi susţinut de studenţi ai Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, sub coordonarea conf.univ.dr. Mariana Boca.

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. Marioma

    Cum nu vii tu Tepes doamne/Ca punand mana pe ei/Sa i imparti in doua cete…..

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest