Primarul Lungu va conduce vehicul electric.  Polițiștii locali suceveni vor pedala pe biciclete electrice

de | nov. 29, 2017 | Știri | 0 comentarii

Primarul de Suceava Ion Lungu a anunțat, azi, că unul dintre vehiculele electrice din proiectul elvețian va fi condus de el, deoarece “mașina mea este veche, are aproape 20 de ani”.

Celelalte mașini electrice vor fi direcționate la Teatru, la Direcțiile Economică, Urbanism, Tehnică, Salubritate, Piețelor, Asistență Socială, la Serviciile Juridic și Integrare Europeană și la Poliția Locală, iar cele 10 biciclete electrice la Poliția Locală.

Luna viitoare sunt așteptate să ajungă la Suceava primele 6 vehicule electrice Citroen.

“Ținta noastră este să facem economii la combustibil.

Având în vedere că proiectul este european, încărcarea va fi gratuită 5 ani și pentru instituții și pentru cetățeni.

Sperăm să le înmatriculăm cât mai repede, să ne ajute dna. prefect, e un serviciu public, vom găsi o variantă să le înmatriculăm mai repede”  a spus Lungu.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest