Persoanele vârstnice din Suceava s-au plâns, la Prefectură, de circulația aglomerată

de | nov. 29, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice s-a desfășurat azi, la Prefectura Suceava, cu participarea subprefectului Silvia Boliacu, șefulului Serviciului Dezvoltare Economică, Servicii Publice și Tehnologia Informației Florin Sinescu, consilierului Valentin Gemeniuc de la Compartimentul Securitate Date și Tehnologia Informației și viceprimarului Lucian Harșovschi.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii, discuțiile s-au referit la circulația aglomerată din municipiul Suceava, la programul de anvelopare a blocurilor, amenajarea cursului râului Suceava cu ajutorul reprezentanților hipermaketurilor  din zonă, darea în folosință a pasajului subteran din zona Policlinicii Burdujeni.

Referitor la circulația foarte aglomerată, Harșovschi a precizat că,  până acum, Primăria  a luat câteva măsuri rapide, cu costuri mici, de fluidizare a circulației,  în zona Carrefour”  și a remintit că soluția cea mai bună de rezolvare a problemei este construirea unui nou pod, al cărui studiu de fezabilitate este aproape gata”.

În rest, pentru amenajarea râului Suceava a fost făcută răspunzătoare Administrația Națională Apele  Române, anveloparea blocurilor nu se bucură de finanțare guvernamentală, iar pasajul subteran Calea Unirii are nevoie de o expertiză tehnică legată de structura de rezistență și, potrivit lui Harșovschi,  nu  a fost găsit cineva care să realizeze aceasta  fără decopertarea pasajului, care  ce ar duce la îngreunarea sau sistarea circulației în zona respectivă”.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Prefectura Suceava

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest