Ornamentele luminoase de Crăciun ard în Suceava de o săptămână.  Oficial ele vor fi aprinse de Ziua Bucovinei

de | nov. 25, 2017 | Știri | 0 comentarii

Deși primarul Ion Lungu a anunțat că, în mod oficial, luminile de sărbători vor fi aprinse în municipiul Suceava în seara de 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, acestea ard, pe porțiuni, de la sfârșitul săptămânii trecute.

Mai întâi, localnicii au crezut că se fac probe sau că se verifică instalațiile, dar apoi s-au obișnuit cu situația și nu au mai acordat mare atenție consumului de energie electrică.

Pe esplanada Casei Culturii au fost montați bradul, Moș Crăciunii și îngerii fără față de dimensiuni mari, precum și mândria primarului Ion Lungu – cupola luminoasă cu nufăr în vârf, care a costat nu mai puțin de 2,5 milioane lei.

Edilul șef va aprinde instalația luminoasă a bradului pe 28 noiembrie la ora 18, secondat de șeful de partid Gheorghe Flutur, după care va da startul concertului Holograf.

 

 


TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...