Razii de amploare ale polițiștilor dorneni: sancțiuni de peste 58.000 lei

de | nov. 17, 2017 | Știri | 0 comentarii

Ieri, Poliţia municipiului Vatra Dornei a executat o acțiune în sistem integrat, inclusiv în mediul rural,  pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică, prevenirea evaziunii fiscale și a comerțului ilicit, la care au fost cooptate forțe ale Jandarmeriei Vatra Dornei  și ale Direcției Sanitar Veterinare.

Au fost constatate 5 infracțiuni şi au fost aplicate 101 sancţiuni contravenționale, în valoare  de 53.290  lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 5.510 lei, constând în băuturi spirtoase, cafea, produse de panificație, alimentare și industriale, material lemnos, etc.

Au fost controlate apoape 200 de persoane și autovehicule, reţinute 4 permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

 

 


SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videouri Recente

Se incarca...