Șofer de TIR ucrainean, cercetat pentru dare de mită la Vama Siret.  A oferit polițistului de frontieră 700 de euro pitiți în documentele pentru control

de | nov. 9, 2017 | Știri | 0 comentarii

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul ucraineanVolodymyr B, 51 ani, conducând un automarfar cu remorcă Mercedes-Benz, înmatriculat în Ucraina, care circula pe ruta Turcia – România – Ucraina.

În urma verificărilor preliminare, echipa de control a constatat că acesta transportă mai multe produse textile ( obiecte de îmbrăcăminte ).

În momentul în care conducătorul auto a prezentat documentele pentru control, polițistul de frontieră a constatat că între acestea se afla suma de 700 de euro.

Poliţistul de frontieră a refuzat categoric suma de bani oferită şi i-a adus la cunoştinţă bărbatului că fapta sa constituie infracţiunea de dare de mită.

Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit, descoperind 767 articole de îmbrăcăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca originale se ridică la 345.000 lei, au fost indisponibilizate de către lucrătorii vamali și predată polițiștilor de frontieră.

Cetățeanului ucrainean i s-a întocmit lucrare penală pentru dare de mită și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Automarfarul și remorca, înmatriculate în Ucraina, au fost indisponibilizate de polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Poliția de Frontieră

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest