Trei gospodării afectate de incendiu în urma unui scurtcircuit, la Solca

de | nov. 7, 2017 | Știri | 0 comentarii

Pompierii militari de la subunităţile din Solca, Rădăuţi, Gura Humorului şi Suceava împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Arbore şi Cacica au intervenit cu 6 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în Solca.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la construcţii anexe din 3 gospodării, existând pericolul de propagare la cele 3 case ale proprietarilor şi la 2 gospodării învecinate.

La prima gospodărie, au ars depozitul de furaje, adăpostul de animale şi o magazie, construcţii corp comun, pe o suprafaţă aproximativă de 120 mp., 20 mp de astereală din acoperişul bucătăriei, obiecte casnice, circa 3 mc. lemn de foc, 2 mc cherestea şi s-au degradat 20 mp. învelitoare din tablă, 15 mc. lemn de foc.

La a doua gospodărie, au ars elemente de construcţie şi circa un mp. din acoperişul depozitului de furaje, s-au degradat 3 mp. din acoperiş şi 4 mp. din pereţii din lemn ai construcţiei.

La cea de-a treia gospodărie au ars aproximativ 20 mp. din acoperiş şi 20 mp. din pereţii din lemn ai unei magazii și s-au degradat alţi 15 mp. din acoperişul magaziei şi elemente de stolerie.

Pe timpul intervenţiei, o femeie în vârstă de 74 de ani a suferit atac de panică, fiind monitorizată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, iar după ce şi-a revenit a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Flăcările au izbucnit din depozitul de furaje al primei gospodării, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

 

 

 


SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest