Guvernul întârzie alocarea a 3,5 milioane lei pentru plata lucrărilor la rețelele termice din Suceava

de | nov. 7, 2017 | Știri | 0 comentarii

Lucian Harșovschi, viceprimarul PNL al municipiului Suceava, s-a arătat azi tot mai nemulțumit că Guvernul PSD amână alocarea celor 3,5 milioane lei pentru plata lucrărilor de modernizare a rețelelor termice.

Asta după ce, în vară, Guvernul a alocat … 7 milioane lei pentru aceste investiții.

“Nu avem vești bune, asta este, ordinul e dat în luna iunie pe 7 milioane lei, s-a revenit cu o adresă în octombrie, am răspuns că vrem jumătate din bani, s-a dat un nou ordin cu 3,5 milioane publicat în Monitorul Oficial, din nefericire nu avem încă niciun răspuns.

Constructorul este demoralizat, a spus că face eforturi să astupe șanțurile pe unde poate…”  a spus el.

Harșovschi a mai afirmat că  Thermonet  asigură apă caldă și încălzire în locuințele sucevenilor, excepțiile însemnând  “fie agentul termic este oprit de la subsolul blocului, fie este o avarie, fie sunt datorii la plata utilităților”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest