Avaria de la rețeaua termică din Obcini, remediată de Thermonet

de | nov. 6, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

 

 

Thermonet Suceava a finalizat mai repede avaria de pe strada Gavril Tudoraș din cartierul Obcini, astfel încât apa caldă și încălzirea au revenit în apartamente de duminică dimineața.

Echipele societății au lucrat la înlocuirea coloanei vechi ce traversează strada fără a distruge carosabilul, realizând și o deviere pe un alt traseu, pe domeniul public.

Timp de câteva zile, școala Ion Creangă și 37 de scări de bloc arondate asociațiilor de proprietari 8+30 și 23+27 nu au beneficiat de agent termic.

 

 

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest