Dr. Ardeleanu: “Domnul Arafat a dat exemplul Spitalului Județean Suceava, care arată foarte bine”

de | nov. 1, 2017 | Știri | 0 comentarii

Sursa foto: Radio Top

Dr. Mihai Ardeleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, s-a arătat, azi, mulțumit de punctajul care va fi obținut în urma reacreditării, dar este conștient că punctajul ridicat va aduce cerințe crescute de calitate.

“Vizita la noi a decurs atât de bine față de cele 2.700 de criterii, încât unitățile medicale care au primit vizita după noi au serioase probleme, este vorba de două unități de elită ale Bucureștiului.

Ne-au spus că am reușit să ridicăm foarte mult standardul și va fi greu pentru celelalte spitale.

În zilele acestea, cu rediscutarea cazului Colectiv, domnul Arafat a spus că sunt și spitale care arată foarte bine și a dat exemplul spitalului Suceava”  a precizat el.

Ardeleanu a amintit și câteva puncte slabe identificate cu prilejul reacreditării : nu toate ușile sunt dotate cu senzori și lipsa unor benzi transportoare ( trotuar rulant ).

“Eu nu am văzut la niciun spital benzi transportoare, erau o serie de criterii fantasmagorice”,  a conchis Ardeleanu.

 

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest