PSD revarsă cornul abundenței: miere pentru preșcolari și elevi

de | oct. 31, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

În contextul în care distribuția produselor alimentare ( lapte, cornuri și mere ) pentru preșcolari și școlarii din învățământul primar și gimnazial se derulează cu probleme în județul Suceava, deputatul PSD Emanuel Havrici propune alocarea a 350 de grame de miere polifloră lunar.

Propunerea legislativă prevede că mierea va proveni exclusiv din stupine autorizate și că această măsură  “va asigura un aport nutrițional și caloric copiilor, care să conducă la asigurarea unei vieți sănătoase a acestora și o dezvoltare echilibrată”.

Resursele financiare ar urma să fie asigurate de Ministerul Agriculturii.

 


           

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.r

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest