Polițiștii suceveni rămân intransigenți: au confiscat 1,5 m.c. material lemnos, la Arbore

de | oct. 31, 2017 | Știri | 0 comentarii

Aseară, un echipaj din cadrul Poliției Solca și a Postului de poliție Arbore a oprit pentru control pe DJ 178 din Arbore autoutilitara condusă de un bărbat de 32 de ani din Horodnic de Sus, care transporta material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea consemnată în documente, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit că acesta transporta cu 1,54 m.c. lemn mai mult decât cea prevăzută în avizul de însoțire.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos transportat în plus, în valoare de 177 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Solca.

 

 

                   

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest