Noi certificate de membru CMR pentru medicii suceveni

de | oct. 31, 2017 | Știri | 0 comentarii

În perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018, Colegiul Medicilor Suceava va elibera noile modele de certificate de membru.

Vechile certificate de membru își vor înceta valabilitatea începând cu 1 aprilie 2018.

În certificatul de membru al CMR vor fi menționate informațiile cuprinse în ordinul de confirmare.

În cazul în care se dorește schimbarea denumirii specialității dobândite cu cea echivalentă, prevăzută de actualul nomenclator de specialități medico-dentare, medicul poate solicita acest lucru Ministerului Sănătății,
având în vedere că aceasta este instituția care a emis actul ce se dorește a fi modificat.

Eliberarea noilor certificate se va face în baza predării vechiului certificat, iar cererea aferentă va fi completată la sediul Colegiului Medicilor Suceava.

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest