Guvernul a înjumătățit suma alocată rețelelor termice din Suceava, dar nu o plătește nici așa.  Harșovschi: “Suntem cu mâinile legate !”

de | oct. 31, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

Primăria Suceava continuă să aștepte cele 3,5 milioane lei, sumă redusă de Guvern de la 7 milioane lei, pentru refacerea conductelor termice.

Azi, după comandamentul săptămânal, viceprimarul Lucian Harșovschi ( PNL ) a declarat că  “așteptăm promisiunea înjumătățită de 3,5 milioane lei, vorbim de bani guvernamentali, noi doar îi rulăm prin conturile noastre și-i plătim.

Suntem cu mâinile legate și nu avem ce face, dacă nu suntem ajutați de Guvern, să ni se dea ce ni s-a promis prin lege.

Fac apel la colegii de la PSD să se implice, să ne ajute să vină acești bani”.

El a spus că toți sucevenii beneficiază de apă caldă și căldură și că lucrările nu mai influențează negativ furnizarea agentului termic.

Problema nerezolvată rămâne asfaltarea șanțurilor.

 

 

                   


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest