Trei bariere cu lacăte pe Transrarău, pentru a opri circulația rutieră iarna

de | oct. 30, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

În această dimineață Drumul Județean 175B – Transrarău era închis din cauza zăpezii depuse pe carosabil, pe porțiunea de la Pojorâta spre cabana Rarău și de la cabana Rarău spre Crucea.

Azi, potrivit unui comunicat al Prefecturii, urmau să fie montate 3 bariere prevăzute cu lacăte, una pe drumul din Pojorâta spre cabana Rarău, a doua pe DJ 175 A Izvorul Alb – cabana Rarău și o a treia pe porțiunea de drum de la Crucea spre Chiril.

Acolo au fost montate de Poliție semne de avertizare, dar acestea au fost îndepărtate de turișii care urcau spre cabană.

Turișii care se aflau cazați la cabană au plecat duminică, din proprie inițiativă.

 

 

 

 


SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest