CJ Suceava ajută cu 150.000 lei Spitalul din Broșteni

de | oct. 30, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

Consiliul Județean Suceava a alocat, azi, 150.000 lei din fondul de rezervă pentru susținerea funcționării Unității de Asistență Medico-Socială  Carmen Sylva  Broșteni.

Șeful CJ Gheorghe Flutur a precizat că  “avem o situație cu totul specială, Primăria Broșteni e într-o situație foarte, foarte grea”,  iar consilierul Ioan Moraru a completat că  “toată cheltuiala de anul acesta e din bugetul local al orașului, acolo sunt 31 de asistați, dintre care 18 din Broșteni, restul din comunele învecinate.

Ei plătesc câte 1.800 de lei, dar nevoia pentru îngrijire este de 2.400 lei”.

Tot azi, legislativul județean a alocat 18.000 lei unui număr de 6 persoane din Dornești, Pătrăuți, Vama, Vulturești și Rădășeni aflate în situații de extremă dificultate.

 

 

                   


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest