Campioni mondiali și europeni premiați de Consiliul Județean Suceava

de | oct. 30, 2017 | Sport, Știri | 0 comentarii

Premierea cu 11.000 lei a 6 campioni mondiali și europeni suceveni a consemnat, azi în ședința Consiliului Județean, o ușoară contră între PSD și PNL.

Proiectul inițiat de președintele Gheorghe Flutur ( PNL ) prevedea acordarea a câte 2.000 lei campionilor mondiali Gianina Beleagă, Ionela Lehaci, Viviana Bejinariu și Cosmin Pascari – toți canotaj și a câte 1.500 lei campionilor europeni Dorin Rusu și Gabriel Bularda – atletism.

Antrenorii Ioan Despa și Cristian Prîsneac au primit diplome.

Consilierul județean Oana Pintilei ( PSD ) a făcut un amendament, astfel încât toți campionii să primească aceeași sumă – câte 2.000 lei pe motiv că  “toți au câștigat locul întâi, nu ar fi corect să facem departajarea sumei care se alocă”,  Flutur nefiind de acord :  “Cu riscul de a fi mai puțin popular, nu voi fi adeptul competiției cine-i mai de treabă.  Sigur că o ușoară diferențiere am avut-o în vedere, sigur mi-aș fi dorit mult mai mult…”

Amendamentul nu a trecut la vot.

Sportivii și antrenorii au urcat apoi la masa oficială, au primit premiile și au fost aplaudați de aleși.

 

 

                   


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest