PSD Suceava către Flutur: “Consiliul Județean nu a alocat niciun leu pentru Târgul Mărului”

de | oct. 24, 2017 | Reportaje, Știri | 0 comentarii

Departamentul de comunicare PSD a emis, azi, un comunicat în care  constată, cu ușoară condescendență, că liderii liberali din județ sunt iar cuprinși de frenezia ideilor și a sugestiilor”.

Sunt vizate opiniile președintelui CJ Gheorghe Flutur ( PNL ), care  cu obișnuita candoare ipocrită acuza Guvernul PSD că a uitat de Suceava, iar pe de altă parte dădea multe sugestii acestui Guvern și făcea apel la o solidaritate care să depășească granițele politicii”.

După ce guvernul a fost acuzat de Flutur că nu asigură decât 40 % din creșterea salarială de la Consiliul Județean, răspunsul este că  se ignoră voit faptul că legea lasă la latitudinea consiliului județean sau local decizia de a crește salariile, în limitele prevederilor bugetare, pe principiul descentralizării și a remunerației după performanță.

Nu se impunea ca în cazul angajațiilor Consiliului Județean (  inclusiv președinte, vice-președinte ) să se meargă la limita superioară a salarizării fără a putea susține această creștere până la sfârșitul anului.

În legătură cu solicitarea lui Flutur ca administrațiile locale să primească redevențe pentru resurse locale ( lemn, iarbă, apă ) PSD Suceava spune că  ar fi foarte bine, dar ne întrebăm cum de nu a avut această idee, pe care oputea pune ușor în practică, pe când era ministru”.

Comunicatul se încheie cu o remarcă legată de Târgul Mărului de la Fălticeni :  Culmea este atinsă de Gheorghe Flutur în afirmația că mărul de Falticeni este brandul său de suflet pe care l-a susținut mereu.  Cum ?

Consiliul Județean nu a locat niciun leu pentru Târgul Mărului –  eveniment susținut în totalitate de Primăria Fălticeni,  liberalii mulțumindu-se, ca întotdeauna la acest târg, cu o ușoară baie de mulțime.

 

       

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest