DIN PANA MEA!   Primarul Coman nu are noroc cu miniștrii PSD-ALDE…

de | oct. 24, 2017 | Editoriale, Știri | 2 comentarii

Deși împins mereu în față de șeful de partid, în speranța unor funcții mai consistente, primarul municipiului Fălticeni Cătălin Coman se cam împiedică tocmai atunci când ar trebui să puncteze lejer la capitolul imagine.  Ultimele două întâlniri cu miniștrii coaliției au fost oricum, numai reușite nu !

În luna mai, după grele chinuri ale facerii, ministrul Sănătății Florian Bodog venea la Fălticeni pentru a asista la inaugurarea maternității de pe strada Ion Creangă.  O maternitate modernă, construită numai cu bani de la bugetul local, dar fără … autorizație de funcționare. 

Filmarea în care muncitorii de la salubritate trudeau de zor la descărcarea aparaturii medicale din remorca tractorului de la Spații Verzi a făcut înconjurul țării și nu numai. Ministrul Sănătății, în loc să adreseze calde felicitări primarului, nu a mai știut cum s-o scalde, spunând ba că toate spațiile maternității vor fi atent dezinfectate, ba trăgându-l delicat de urechi pe edilul șef, că așa nu se face, ba perorând că presa are neapărat nevoie de știri senzaționale.  

Probabil, în sinea lui se întreba cum de pot fi unii primari atât de nătângi…

 

 

Timpul a trecut, maternitatea a fost avizată de DSP, guvernul PSD – ALDE a fost schimbat de “Daddy” Dragnea cu altul tot PSD – ALDE, dar mai ascultător, iar săptămâna trecută a fost rândul ministrului Mediului Grațiela Gavrilescu să vină în județ.  După ce le-a ținut morală șefilor de județ să aloce bani pentru deschiderea depozitelor de gunoi de la Moara și Pojorâta, iar șefilor de instituții să se implice total în rezolvarea problemelor, Gavrilescu a onorat invitația lui Coman, după ce acesta s-a buricat că va propune discuții importante pe teme de mediu.

Într-adevăr, au fost atât de importante, încât primarul și însoțitorii pesediști locali au rămas aproape năuciți de replicile aliatului la guvernare.  Faptul că a fost făcut cu ou și cu oțet de față cu presa, deși poate nu o merita în totalitate, mă gândesc că nu i-a căzut deloc bine primarului. Lăsând la o parte că, în mare, ideile exprimate de el erau logice, reacția ministrului a ilustrat tratamentul pe care îl aplică jupânii de la centru celor mici din țară.

Dar, cine știe, poate că următoarea descălecare a unui ministru la Fălticeni va fi mai cu noroc pentru primarul Coman…

 


TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
 • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
 • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
 • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
 • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

2 Comentarii

 1. Giovani Berbecul

  Știți dvs.O mână spală pe alta!!

  Răspuns
 2. Giovani Berbecul

  În alte țări mai există consens național.În România,fiecare e pe felia lui!

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...