Marele premiu al E.ON Energy Globe Award România, câştigat de grădiniţa „Prichindel” din Suceava

de | oct. 20, 2017 | Cultural, Știri | 0 comentarii

 

Grădiniţa  Prichindel  din Suceava a câștigat, cu proiectul Oraşul Viitorului,  competiția E.ON Energy Globe Award România și va reprezența țara la etapa internaţională a competiției de anul viitor.

Grădinița a primit suma de 10.000 euro din partea E.ON Energie Romania, precum şi o centrală termică din partea Vaillant.

E.ON Energy Globe Award România  şi-a anunţat câştigătorii în cadrul unei gale desfăşurate ieri, la Palatul Regal din Bucureşti.

În  Oraşul viitorului  creat de copii avioanele funcţionează cu energie eoliană, iar autoturismele cu energie solară, clădirile sunt realizate din pereţi solari, apa utilizată provine din purificarea apei de ploaie, iluminatul stradal are ca sursă energia eoliană stocată în baterii, iar aerul este purificat de ,,frunzele filtre” instalate în copacii din parcuri. 

 

 

          


SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest