Stan, boss al delegației române la adunarea Uniunii Interparlamentare de la Sankt Petersburg

de | oct. 18, 2017 | Știri | 1 comentariu

*printre temele discutate a fost și “situația minorității Rohingya supusă persecuției și atacurilor violente și care trebuie să se întoarcă în țara de origine, Myanmar”.

 

 

Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan anunță, printr-un comunicat, că a condus delegația parlamentară română la cea de a de-a 137-a adunare a Uniunii Interparlamentare de la Sankt Petersburg.

La eveniment ar fi fost prezenți parlamentari din peste 150 de țări, experți internaționali, reprezentanți ai ONU și ai altor organizații internaționale, membri ai unor adunări parlamentare internaționale.

Stan a detaliat temele incluse pe agenda sesiunii, un ghiveci total :  “pluralismul cultural și contribuția lui la edificarea păcii, dezvoltarea durabilă cu accent pe gestionarea resurselor energetice, interzicerea armelor nucleare, rolul științei în asigurarea unui standard înalt de sănătate, lupta împotriva HIV / SIDA, situația minorității Rohingya supusă persecuției și atacurilor violente și care trebuie să se întoarcă în țara de origine, Myanmar”.

Contribuția părții române a fost considerabilă, după cum a evidențiat Stan, care a spus că  ”delegația a prezentat rezultatele Conferinței regionale privind combaterea violenței împotriva femeilor, organizată la București, în perioada 12-14 iunie, precum și cele mai recente măsuri și inițiative în domeniu”.

 

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. arhivistul

    Stan, boss? Stan, bos?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest