Sancțiuni de 10.000 lei pentru material lemnos transportat ilegal, la Valea Moldovei

de | oct. 18, 2017 | Știri | 0 comentarii

O echipă mixtă formată din polițiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava a oprit pentru control, în Valea Moldovei, autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani din Verești, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, echipa de control a constatat că bărbatul transporta cantitatea de 4,25 m.c. grinzi de diferite măsuri, din specia molid, însă documentul de însoțire are termenul de valabilitate expirat, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici.

Aceștia au stabilit că șoferul transporta ilegal cantitatea de 4,447 m.c. și nu 4,25 m.c. conform documentelor.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 5.000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 2.223 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Gura Humorului.

Având în vedere că avizul de însoţire a fost întocmit cu încălcarea prevederile legale în domeniu, s-a procedat și la sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 5.000 lei a societății comerciale din comuna Valea Moldovei, administrată de un localnic de 40 de ani.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest