Ministrul Mediului vine la Suceava

de | oct. 18, 2017 | Știri | 1 comentariu

 

 

O delegație de la Ministerul Mediului, în frunte cu viceprim–ministru cabinetului Tudose, ministrul mediului  Grațiela Gavrilescu, se va afla vineri în vizită de lucru în județul Suceava, în contextul problemelor de mediu existente în județ.

Ministrul mediului va fi însoțit de secretarul de stat Eugen Constantin Uricec, de președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM), Viorel Toma, de comisar general adjunct Robert Szep, de la Garda Națională de Mediu, director ANPM Corina Lupu,  directorul Direcției Biodiversitate, Adi Croitoru, și consilierii de ministru  Dorina Grunfeld, Flavius Ardelean, Gheorghe Popa și Răzvan Alecu.

Vineri, de la ora 9, delegația va fi prezentă la Prefectura Județului Suceava, în sala “Nicolae Labiș”, unde vor avea loc discuții cu autoritățile privind aspecte de mediu. Vor participa prefectul Sucevei, Mirela Adomnicăi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Intercomunitară – ADI- Suceava, Agenției pentru Protecția Mediului, Comisariatului Gărzii de Mediu, Direcției de Sănătate Publică – DSP, de la Administrația Bazinală de Apă  Siret – ABA,   Sistemul de Gospodărire a Apelor- SGA, Romsilva, Garda Forestieră, și de la primăriile din Suceava, Ilișești, Fălticeni, Rădăuți, Gura Humorului, Pojorîta și Moara.

 

 


 

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. arhivistul

    Fiți cu băgare de seamă, cinstiți ziariști! Lui Gavrileasca îi sare țandăra cît ai zice ‘alde’. Pe niște colegi de-ai voștri de la Bistrița i-a certat că nu ar înțelege limba română, s-a supărat, s-a sculat brusc din scaun și le-a zis ‘Mersi, pa!’. Între noi fie vorba, nici eu n-am înțeles ce spunea, părea că vorbește în limba tăriceană. Una peste alta, aveți grijă! Și încă ceva! Să nu cumva să dați dovadă de bun-simț, lăsați punctualitatea deoparte, ministreasa de la Mediu întîrzie cel puțin jumătate de oră la conferințele de presă.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest