Director medical Spitalul Județean Suceava: “Pentru Anastasia Gavril nu există nicio șansă de vindecare”

de | oct. 18, 2017 | Reportaje, Știri | 0 comentarii

Directorul medical al Spitalului Județean Suceava, Doina Motan, a prezentat, azi, amănunte referitoare la răniții în accidentul de sâmbătă de la Cornu Luncii, în care au decedat 5 persoane, printre care preotul Petru Gavril ( 35 ani ) și fiica lui, Anisia ( 6 ani ).

Motan a spus că starea unei alte fiice accidentată, Anastasia ( 10 ani ) este foarte gravă:  “Continuă să trăiască ajutată de aparate și de medicamente, dar, începând de ieri, dă semne de neputință în această luptă.

Pentru ea, din nefericire, nu există nicio șansă de vindecare”.

În legătură cu mama, Maria Gavril ( 35 ani ), Motan a precizat că  “ne abținem de la un pronostic mai sigur, în afară de politraumă vorbim și de traumatism cranio-cerebral care ne întărește atitudinea de rezervă, tot aparatele o mențin în viață.

Așteptăm o minune care să fie adusă de statusul pacientei, vârstă 35 ani, regim de viață extrem de sănătos, nu are antecedente patologice.

Așteptăm ca cineva din Univers să canalizeze energia de care are nevoie pentru a supraviețui”.

Psihologul Gianina Cîrlan i-a consiliat pe ceilalți doi copii răniți în accident ai familiei Gavril, Ion ( 3 ani ) și Alexia ( 8 ani ), care au fost ieri externați, fiind preluați de o mătușă din Satu Mare.

În legătură cu starea de sănătate a mamei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Mihai Ardeleanu, a spus că “cei de la reanimare au remarcat, totuși, un ușor reviriment cerebral, ei au impresia că începe să-și recâștige din reflexele primare”.

Ardeleanu a oferit o imagine despre starea de spirit a personalului medical care a intervenit :  “De mult n-am văzut personalul de la Reanimare atât de marcat, cu lacrimi în ochi, sunt chestiuni pe care e greu să le pronunți, luni erau toți la pământ, nici acum nu-s mai veseli…”

 

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest