Băișanu și Rădulescu muncesc mult la întărirea relațiilor economice cu Emiratele Arabe Unite și Turcia

de | oct. 18, 2017 | Știri | 1 comentariu

Doi parlamentari suceveni se laudă că își dau interesul pentru întărirea relațiile economice cu alte state.

Deputatul ALDE Alexandru Băișanu spune că se va întâlni cu ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România, pentru a stabili elemente ale unei colaborări pe linie parlamentară.

Evident, Băișanu precizează că prilejul va fi folosit pentru prezentarea ofertei turistice a județului, în încercarea stabilirii unor parteneriate de afaceri.

Pentru a nu rămâne mai prejos, deputatul PSD Alexandru Rădulescu a participat la o sesiune a Uniunii Municipalităților din Anatolia Centrală, unde spune că a purtat discuții cu oameni de afaceri turci.

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. arhivistul

    Zău? În Emirate ai voie să intri cu maximum 4 litri de alcool.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest