Sancțiuni de 30.000 lei pentru un ucrainean care trafica țigări în valoare de 2.000 lei, la Vama Siret

de | oct. 12, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

Aseară, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Sergii S., 38 ani, conducând un autoturism Peugeot.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

A fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, într-un spațiu special amenajat prin dublarea spațiului destinat roții de rezervă, cantitatea de 1.500 de pachete de țigări Marlboro, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 2.000 lei, au fost confiscate, iar șoferul amendat cu 7.000 lei.

Autoturismul, în valoare de 23.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest