Flutur vrea plăcuțe cu “Bucovina 100” la intrările în județ, în cinstea centenarului unirii

de | oct. 12, 2017 | Reportaje, Știri | 0 comentarii

*pe peretele Casei de Cultură Suceava vor fi montate imagini referitoare la unire

 

 

 

 

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur vrea să marcheze cum se cuvine anul centenarului Marii Uniri.

El a avut ideea conceperii unor plăcuțe cu  Bucovina 100  care să fie amplasate la toate intrările în județ, precum și pe sediile instituțiilor subordonate.

“Ne-am gândit să amplasăm o plăcuță, am prezentat-o ieri comisiei de organizare a centenarului, vrem la intrările în județ, dar și pe clădirile publice, în mod elegant, civilizat, corect și legal”  a spus el azi.

De Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, Flutur a anunțat mai multe manifestări, printre care o ședință solemnă, acordarea titlului de cetățean de onoare al județului dr. cerc. Mihai Ștefan Ceaușu, lansare de carte  Flondor, Bucovina și România Mare,  aprinderea instalațiilor ornamentale de Crăciun și un spectacol pe esplanada Casei Culturii.

Șeful CJ a mai precizat că  „pe Casa de Cultură vom încerca să amplasăm, pentru un an de zile, o serie de poliplanuri cu imagini și fețe reprezentative, Flondor, Nistor, Zadik și imagini cu congresul Unirii României cu Bucovina”.

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest