Șeful de promoție din 2016 al jandarmilor fălticeneni, instruit de  experți chinezi în arte marțiale

de | oct. 10, 2017 | Reportaje, Știri | 0 comentarii

Sergentul major Vlad Roșu, șef de promoție al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni anul trecut, se numără printre cei 40 de jandarmi români instruiți timp de o lună de cei mai buni experți chinezi în arte marțiale.

El a participat, în perioada 11 septembrie – 6 octombrie, la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia la un stagiu de pregătire în domeniul artelor marțiale, sub îndrumarea unor instructori din cadrul Trupelor Poliției Populare Chineze.

În vârstă de 23 de ani, Roșu face parte acum din colectivul Jandarmeriei Neamț.

 SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursa foto: Ziar Piatra Neamt

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest