Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc

de | oct. 10, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava organizează pe 20 octombrie, la Iulius Mall, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul are loc simultan și la sediile punctelor de lucru AJOFM din Fălticeni și Cîmpulung Moldovenesc, precum și la Casa Germană din Rădăuți.

Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES.

Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.

Conducerea AJOFM Suceava a precizat azi că 235 de angajatori au fost invitați să participe la această bursă a locurilor de muncă.

 

 

 

 DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest