Mălinar prins cu lemn fără acte, amendat cu 5000 de lei

de | oct. 8, 2017 | Știri | 0 comentarii

Ieri, 07.10.2017, la ora 11.30, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au depistat pe D.J. 209 B , pe raza localității Mălini, o autoutilitară ce transporta material lemnos, sortimentul lemn rotund specia fag.

La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat de 32 ani, localnic, care a prezentat pentru control avizul de însoțire  pentru cantitatea de 6,83 m.c. lemn rotund specia paltin, însă în urma verificării materialului lemnos transportat s-a constatat că acesta avea încărcat în autoutilitară material lemnos specia fag.

Urmare a celor constatate s-a solicitat susnumitului să însoțească echipajul la sediul O.S. Mălini în vederea inventarierii materialului lemnos și dispunerea măsurilor în cauză.

În urma inventarierii materialului lemnos transportat a rezultat cantitatea de 10,750 m.c. lemn rotund specia fag.

În cauză s-a procedat la confiscarea cantităţii materialului lemnos, în valoare de aprox. 2.500 lei pentru încălcarea  prevederilor art. 19, alin.1, din Lg. 171/2010, care a fost predată în custodie O.S. Mălini, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, pentru încălcarea prevederilor art. 19 alin.1 lit. i, din Lg. 171/2010-respectiv „transportul de materiale lemnoase în mod repetat în baza aceluiași aviz de însoțire a materialelor lemnoase”.

 

 


SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro 

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...