Agendă încărcată în vizita de lucru a delegației județului Suceava în Germania

de | oct. 2, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

Între 3 și 6 octombrie, o delegație a județului Suceava în frunte cu șeful CJ Gheorghe Flutur efectuează o vizită în Germania, la târgul  Expo Real.

Din delegație mai fac parte managerul Spitalului Județean Vasile Râmbu, medicii Dragoș Vicoveanu, Anatolii Buzdugan și Ana Miron, directorul aeroportului Ioan Măriuța, președintele Camerei de Comerț și Industrie Nicolae Troașe, prorectorul Universității Mihai Dimian și primarul PNL al Siretului, Adrian Popoiu.

Un comunicat de presă al CJ anunță că pe 3 octombrie, sucevenii vor avea o întâlnire, la sediul Consiliului Regional Schwaben din Augsburg, cu președintele regiunii, Jurgen Reichert, iar a doua zi vor fi prezenți la Memmingen, unde vor purta discuții pentru o colaborare între aeroporturi.

Tot pe 4 octombrie, delegația de la Spitalul Judeţean va vizita Clinica de neurochirurgie Gunzburg și Clinica pentru copii și tineri Augsburg.

Prorectorul Dimian va avea discuții, pe 5 octombrie, la Universitatea din Augsburg despre cooperarea Erasmus si la Bukowina Institut despre o posibilă colaborare, schimb de studenți și cooperare specializată.

La  Expo Real,  județul Suceava va avea un stand special în cadrul standului României, cu acest prilej fiind programate discuții între reprezentanții Camerei de Comerț si Industrie si oameni de afaceri germani.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest