Hârjoneli de vară PSD – PNL la Suceava. Stan și Balan se contrazic prin comunicate de presă

de | iul. 7, 2017 | Știri | 0 comentarii

Pentru a nu ieși complet din atenția electoratului și pentru a mai anima puțin atmosfera politică locală plictisitoare cu care ne-au obișnuit filialele sucevene PSD și PNL, deputatul Ioan Balan și senatorul Ioan Stan au ieșit în presă cu o serie de declarații.

Afirmațiile lor nu au fost expuse în conferințe de presă, ci distribuite prin comunicate, din care  ZdpN  prezintă doar o mică parte.

Primul care a ieșit în față a fost Balan :  “După doar 6 luni de guvernare iresponsabilă în dreptul „reuşitelor” celor de la PSD-ALDE nu se regăseşte decât praful şi pulberea. Preţuri mai mari, o putere de cumpărare mai mică pentru angajaţi şi pensionari, nicio investiţie nouă, iar cele vechi abandonate, distrugerea imaginii externe a României, dezechilibre financiare pe linie şi zero fonduri europene.  Nu ştiu cât îi va mai lua mediului de afaceri să se ridice de la pământ, căci loviturile aplicate de PSD sunt cel puţin la fel de dure ca cele aduse de ultima criză economică şi este doar începutul”.

Stan s-a simțit dator să reacționeze :  “Foştii pedelişti au măcelărit pensiile, salariile și alocațiile şi au redus drastic numărul locurilor de muncă. Nici pomeneală să modificăm politica economică în detrimentul agenților economici și nici într-un caz ca urmare ale unor așa zise răzbunări personale. Nici pomeneală să desființăm pensiile private. Sunt și mai ciudate referirile la renunțarea la cota unică de impozitare sau la amânarea reducerii TVA”.

Normal, Balan a revenit :  “Senatorul Ioan Stan se comportă ca și cum tocmai ar fi sosit în țară dintr-un lung concediu și nu prea știe ce s-a întâmplat în ultimul timp, din punct de vedere politic, în țară.  Mă simt obligat să-i aduc la cunoștință colegului meu de Parlament că Guvernul PSD, care a fost condus de Sorin Grindeanu, tocmai a fost demis prin moțiune de cenzură inițiată tot de PSD.  Vă rog să verificați ce efect au avut pentru bursă și pentru cursul valutar acțiunile guvernului PSD în ultimele zile”.

Apoi același lucru l-a făcut și Stan :  Orice demers al dlui. deputat ar avea rost dacă, urmare a unor critici și acuze ar oferi și variante constructive, alternative la ceea ce critică. Din date publicate de BNR, cursul valutar a început să crească.  Îngrijorările mediului de afaceri, dacă ele există, sunt manifestări normale ale unor agenți economici responsabili ce vor să beneficieze de cele mai propice condiții pentru derularea afacerilor lor. Înțelegându-le preocuparea, liderul nostru a declarat că pentru toate propunerile ce vizează mediul de afaceri se vor face simulări și calcule și numai în cazul în care ele își vor dovedi eficiența  se va opta pentru aplicare.  Demiterea prin moțiune de cenzură a guvernului Grindeanu nu s-a datorat incompetenței acestuia, ci unor întârzieri în aplicarea programului de guvernare.  Suntem la putere pentru că așa a dorit electoratul. Suntem la putere și vom continua să fim până ne vom fi îndeplinit promisiunile și le va fi mai bine tuturor românilor.

Rămâne de văzut dacă episoadele comunicatelor de presă Balan – Stan vor continua sau dacă cei doi își vor ocupa timpul și cu altceva.

 .

.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videouri Recente

Se incarca...