Nou la ALMA CLINIC:  Consultații dermatologice decontate de Casa de Asigurări de Sănătate - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Publicitate  >  Articolul curent

Nou la ALMA CLINIC:  Consultații dermatologice decontate de Casa de Asigurări de Sănătate

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 iunie 2017   •   Fara comentarii

 

Centrul medical ALMA CLINIC din municipiul Fălticeni îți dă noi motive să îi treci pragul pentru a te îngriji de sănătatea ta. De ce să faci drumul până la Suceava pentru a beneficia de servicii medicale private de calitate, când poți să vii pe strada Ana Ipătescu nr.9, la cea mai modernă clinică din zonă, unde consultațiile dermatologice sunt decontate de la bugetul asigurărilor de sănătate începând din luna iunie.
Aceste consultații gratuite sunt asigurate de medicul sucevean Iulia Crăciun și se pot face doar cu un bilet de trimitere de la medicul de familie.

Dermotologia este cea de-a șasea specialitate medicală decontată de la bugetul asigurărilor de sănătate la ALMA CLINIC Fălticeni, pe lângă Psihiatrie, ORL, Neurologie, Gastroenterologie și Ortopedie.

 

*Creșterea afecțiunilor pielii, motive de îngrijorare pentru dermatologi

 

Sănătatea pielii este extrem de importantă, iar numeroasele afecțiuni apărute din cauza expunerii timp îndelungat la soare a determinat promovarea unei campanii naționale de conștientizare. Conducerea ALMA CLINIC  a decis să se alăture  acestui demers printr-o campanie proprie numită O piele sănătoasă, care este valabilă în intervalul 1 iunie – 30 iunie, și în cadrul căreia pacienții consultați de medicul dermatolog ieșean Elena Crihan beneficiază GRATUIT de dermatoscopia alunițelor.
Această metodă de analiză neinvazivă permite evaluarea și o mai bună vizualizare a culorilor și microstructurilor epidermei, a joncțiunii dermoepidermice și a dermei papilare, care nu este vizibilă cu ochiul liber.

 

 

 

*Despre centrul medical ALMA CLINIC

 

Alma Clinic este un proiect de suflet, născut din dorința de a trata și îngriji oamenii, într-un mediu confortabil și primitor, și care este dedicat activităților medicale de ambulatoriu, oferind servicii de sănătate în peste 20 de specialități medicale.

Centrul medical și-a deschis porțile în vara anului 2014 și și-a propus să lucreze permanent la îmbunătățirea portofoliului prin care să vină în întâmpinarea nevoilor pacienților, astfel încât să găsească aici cât mai multe dintre serviciile medicale solicitate.

 

 

Datorită poziției centrale, Alma Clinic este ușor accesibilă atât pacienților din Fălticeni, dar și celor din împrejurimi. Programul clinicii este de luni până vineri între orele 07:30 – 19:00 și sâmbăta de la 08.00 la 14.00.

 

Adresă: strada Ana Ipătescu nr,9A

Telefon: 0754.471.246 sau 0330.100.323

www.almaclinic.ro  /  https://www.facebook.com/almaclinic2014/

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 iunie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 2, 2017 @ 11:14 pm
 • Sub: Publicitate, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string kPJHZw to the field below: