Cursuri de resurse umane și de management al deșeurilor la CCI Suceava

de | iun. 8, 2017 | Știri | 0 comentarii

 

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava anunţă deschiderea cursurilor de contabil, inspector / referent resurse umane și specialist în managementul deșeurilor, începând cu a doua parte a lunii iunie.

Ca umare a analizei şi cerinţei mediului de afaceri local, prin identificarea nevoilor de formare ale antreprenorilor și angajaților din cadrul firmelor, se oferă o alternativă pentru servicii de excelenţă în formarea continuă a resurselor umane.

Programele de formare profesională se desfăşoară lasediul din Suceava al CCI.

Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări, cursanţii obţinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut deMinisterul Muncii, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit desuplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest