IPJ Suceava: aparatele radar vor fi folosite non-stop în perioada sărbătorilor pascale - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

IPJ Suceava: aparatele radar vor fi folosite non-stop în perioada sărbătorilor pascale

De    •   Publicat acum 3 ani, 31 martie 2017   •   Fara comentarii

În ședința de ieri a Colegiului Prefectural Suceava, împuternicitul șef al Inspectoratului de Poliție, comisar șef Dorel Aicoboae a prezentat măsurile de ordine publică și siguranță în perioada sărbătorilor pascale.

Pe linie de ordine publică vor fi dimensionate corespunzător dispozitivele de siguranţă publică constituite la nivelul subunităţilor teritoriale de poliţie, inclusiv a celor din mediul rural, acordându-se o atenţie sporită locurilor cu public numeros, în care urmează să se oficieze slujbe religioase sau să se organizeze activităţi culturale, sportive, de agrement și se vor intensifica în comun cu forțele de jandarmi activităţile de prevenire şi combatere a actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Siguranţa rutieră are în vedere asigurarea prezenţei efectivelor pe căile de acces spre lăcaşurile de cult şi zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, intensificarea colaborării structurilor de poliţie rutieră cu celelalte formaţiuni de poliţie, folosirea la capacitate şi cu eficienţă maximă, pe două şi trei schimburi, a aparaturii radar, în timp ce combaterea infracţiunilor de natură judiciară se bazează pe intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă în zona lăcaşurilor de cult, barurilor, discotecilor, cluburilor și intensificarea activităţilor informative în zonele şi mediile pretabile comiterii de furturi şi tâlhării.

IPJ Suceava va derula, pe linia combaterii criminalității economico-financiară, acţiuni cu reprezentanţii Direcției Sanitar Veterinare și Protecției Consumatorului pentru verificarea legalităţii activităţilor comerciale din pieţe, târguri şi centre agroalimentare, verificarea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de prelucrare, depozitare, transport, comercializare de animale vii, ouă, alimente de origine animală sau băuturi alcoolice, identificarea locurilor unde sunt sacrificate în mod ilegal animale şi a persoanelor care se fac vinovate de nerespectarea reglementărilor legale.

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 31 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 31, 2017 @ 10:07 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Fac90l to the field below: