Fostul atelier al colegiului “Nicu Gane” Fălticeni, transformat în locuințe pentru personalul medical

de | mart. 22, 2017 | Știri | 0 comentarii

Colegiul  Nicu Gane  Fălticeni renunță la ruinele fostului ateliersituat în apropierea terenului de sport.

Consilierii locali vor aproba, în ședința de mâine, schimbarea destinației imobilului de 491 mp. cu teren aferent de 1.250 mp. în bloc de locuințe destinate închirierii pentru specialiști din sănătate.

Atelierul a fost desființat atunci când colegiul nu a mai avut profilul mecanică, iar acum necesită reparații capitale.

Schimbarea destinației trebuie să aibă, în afara votului legislativului local, și acordurile Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar și al Colegiului  Nicu Gane.

 

MIHAI SPÎNU

Ziaruldepenet.ro

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest