Prefectul Harasim, sesizare la Inspectoratul Școlar pentru solicitarea abuzivă a fondului clasei

de | feb. 27, 2017 | Știri | 0 comentarii

Prefectul județului Suceava, Constantin HARASIM, s-a întâlnit astăzi la sediul instituției cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor din județ.

Întâlnirea a avut ca tematică identificarea și propunerea de soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă elevii din județ. Dintre problemele ridicate de reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor, enumerăm: disfuncționalități ale regulamentelor de ordine interioară ale școlilor, impunerea purtării uniformei școlare și solicitarea abuzivă a fondului clasei/școlii.

Prefectul Harasim i-a asigurat pe reprezentanții consiliului ca va sesiza Inspectoratul Școlar Județean Suceava și va solicita lămuriri cu privire la aspectele prezentate.

 

DAN PASCARU

Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...