Baronii epocii Năstase au revenit la șefia PSD Suceava: Gavril Mârza se întoarce în conducere, alături de Stan și Bejinariu

de | ian. 14, 2017 | Reportaje, Știri | 3 comentarii

 • în vreme ce tripleta Stan-Mârza-Bejinariu s-a refăcut, capetele oamenilor lui Ovidiu Donțu cad unele după altele
 • omul de încredere al lui Donțu, Cristian Boberschi, a fost exclus din partid și i se va retrage sprijinul politic în Consiliul Local Suceava
 • consilierul local Cornel Grosar s-a decis pe neașteptate să demisioneze “din motive personale”, la fel ca Eugen Girigan

 

 

Epurări, excluderi, demisii neașteptate în PSD Suceava, toate încoronate astăzi de reactivarea baronului Gavril Mârza, care arată și direcția spre care se îndreaptă social-democrații la nivel național.

Pus pe linie moartă după 2012 și resuscitat de actuala conducere, care a decis că baronii sunt de mare folos partidului, Gavril Mârza, fostul președinte al PSD Suceava și ex-șef al CJ Suceava mai multe mandate, se întoarce în conducerea organizației de-a dreapta senatorului Ioan Stan.

Mârza și-a anunțat retragerea din partid în anul 2015, chiar în fața președintelui Liviu Dragnea, dar se pare că s-a răzgândit ajutat de valul care confirmă preluarea puterii în PSD de către baronii epocii Năstase.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexadru Rădulescu, la ședința Comitetului Executiv care a avut loc, astăzi, la Frasin, “s-au luat unele decizii organizatorice: aprobarea completării Biroului Permanent cu vicepreședinți (domnii Gheorghe Apetrei, Gavril Mârza, Virginel Iordache, Eugen Bejenariu, Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu), a Comisiei Județene de Etică (dl. B. Filip)”.

De asemenea, s-a mai hotărât revocarea fostul senator Neculai Bereanu din Biroul Permanent Județean, pe motiv că ar fi făcut campanie electorală pentru ALDE la alegerile parlamentare.

 

 

 

 • Epurări, excluderi și demisii neașteptate

O serie de apropiați ai fostului președinte al organizației municipale Suceava, Ovidiu Donțu, au fost excluși din partid.
Este vorba despre Cristian Boberschi, care își va pierde și mandatul de consilier local prin retragerea sprijinului politic, și despre membrii supleanți Dan Apetroie și Dumitru Rusu.

De asemenea, s-a luat act de demisia subită a consilierului local Cornel Grosar, tot apropiat al lui Donțu, care și-a anunțat retragerea din CL Suceava “din motive personale”, la fel ca Eugen Girigan.

PSD va avea trei noi consilieri locali în deliberativul municipiului Suceava, care îi vor înlocui pe cei excluși sau care au demisionat subit: Florin Cristescu, Iulia Fuior și Gabriel Buceag.

 

SERGIU JIPA

Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
 • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
 • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
 • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
 • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

3 Comentarii

 1. Tudorache

  Pe cand va intra la guvernare si la Primaria Falticeni, partidul din arcul guvernamental – ALDE. Cred ca se cade ca vicele sa fie din partea partidului dlui Tariceanu, sa ne aducem aminte ca, cu ocazia vizitei la atelierul de confectii Falticeni, dl. Tariceanu a promis ca si falticenenii care simpatizeaza cu cei din ALDE vor fi reprezentati la nivel local in forurile de conducere.

  Răspuns
 2. marin

  Nesimțirea PSD…E CLAR CĂ APAR PE FIRMAMENT TOȚI PENSIONARII ATAT IN PLAN POLITIC CAT SI LA INSTITUȚII.Țeapă mare cu voturile la PSDLlUMEA A VOTAT ÎN IDEEA CĂ APARE PONTA ȘI CEVA MAI TINERI ȘI ACUM SUNT RASPLATITȚI CU FOSILE SI OAMENI CORUPȚI DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU.
  PENSIONARUL DE LA I.Ș.J-LAZĂR ,PROBABIL VA RAMANE PE POST SI ALȚII .. AȘA JUDEȚUL SE DUCE LA VALE VERTIGINOS.RUȘINOS ȘI FĂRĂ BUN SIMȚ!!

  Răspuns
 3. Tic

  Idragostiiti de resursele judetului ,livezi, iazuri, terenuri agricole, pomicole, fonduri locale ,Europene sunt proprietatea lor .

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest