UPDATE: Femeia dispărută de acasă după Crăciun a fost găsită fără suflare pe malul râului Suceava

de | dec. 30, 2016 | Știri | 0 comentarii

După cum vă informam în cursul zilei de ieri, o femeie din satul Ruși Mănăstioara, comuna Udești, a dispărut de acasă pe data de 27 decmebrie și nu a mai revenit.

Reprezentanții IPJ Suceava au sistat, astăzi, măsurile de căutare ale Genovevei Golea deoarece corpul fără suflare al acesteia a fost găsit pe malul râului Suceava.

Joi, 29.12.2016, poliţia a fost sesizată de familia femeii cu privire la faptul că a plecat de la domiciliu în data de 27.12.2017 și nu a mai revenit. Rudele ei au căutat-o singuri timp de două zile, dar nu au reușit să dea de ea.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean au fost constituite mai multe echipe operative, formate din  poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Ipoteşti, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică Suceava, lucrători din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Suceava, poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Adâncata, cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina Suceava cu câine de căutare persoane dispărute şi o aeronavă fără pilot (dronă), cadre  ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava şi 15 persoane voluntare.
Echipele constituite au procedat la efectuarea de investigaţii amănunţite, căutări şi scotociri, pe raza satului Ruşii-Mănăstioara, comunei Udeşti, a albiei râului Suceava, pădurea particulară din zona satelor Udeşti-Reuseni-Plăvălari, terenurile agricole din zonele Luncuşoara, Securiceni şi Plăvălari, stânele din proximitatea localităţii Prelipca, oraş Salcea, gara Vereşti.

În urma investigaţiilor efectuate, forţele şi mijloacele implicate au fost concentrate în vederea efectuării de căutări în special pe albia râului Suceava, pe malul stâng şi drept, în aval şi amonte de satul Ruşii-Mănăstioara, zonă despre care existau indicii că dispăruta s-a îndreptat.

Fiind efectuate căutări amănunţite, pe malul stâng al râului Suceava, la distanţa de circa 1,5 km aval de satul Ruşii-Mănăstioara, într-o porţiune cu vegetaţie deasă, predominant cu stuf, a fost identificat cadavrul Genovevei Golea.

Cu ocazia cercetării la faţa locului şi a examinării sumare a cadavrului, pe suprafaţa acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violenţă.

Polițiștii suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

SORIN NICA

Ziarul de pe Net

Foto: Arhivă

O femei a dispărut de acasă după Crăciun. Polițiștii fac apel la cetățeni pentru a o găsi

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...