Colete cu țigări de contrabandă depistate într-un autoturism, la Nisipitu

de | dec. 28, 2016 | Știri | 0 comentarii

Ieri, polițiștii de frontieră de la Brodina au observat în curtea unui imobil de pe raza localității Nisipitu, un autoturism de teren înmatriculat în Marea Britanie în interiorul căruia se aflau mai multe colete.

Având suspiciuni cu privire la conținutul coletelor, o echipă operativă s-a deplasat la fata locului și cu acordul proprietarei, E.O., 41 ani, polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra autoturismului  Jeep.

S-a constatat că acesta era încărcat cu o cantitate mare de țigări de contrabandă, fara timbru fiscal, de provenienta duty-free.

În urma celor constatate, femeia, autoturismul de teren și țigările au fost  conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

S-a procedat la inventarierea coletelor, rezultând cantitatea de 10.500 pachete cu țigări  Marble  provenite din Ucraina.

Țigările în valoare de 115.500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 11.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

SORIN NICA

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest