UN ORAȘ, DOUĂ SECOLE (33):  Casa de pe strada 23 August din Fălticeni

de | dec. 24, 2016 | Știri | 0 comentarii

În urmă cu vreo 30 și ceva de ani pedalam, mândru nevoie-mare, pe aleile parcului  23 August,  în șaua semicursierei  made in URSS.  Sau, la ceas de seară, povesteam diverse chestii unei fete simpatice, pe băncile rabatabile din parc.

Adică exact peste drum de această casă înaltă, cu intrarea din trotuar și care începea să se degradeze.

După ani, bicicleta s-a transformat în autoturism, iar domnișoara a devenit o mama înțelegătoare pentru un băiat cam zvăpăiat.

Și casa de altădată a dispărut.  A rămas amintirea și fotografia de mai sus, găsită pe Facebook.

TEODOR PUȘCAȘU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...