Se schiază pe pârtiile din Vatra Dornei și Gura Humorului

de | dec. 24, 2016 | Știri | 0 comentarii

 

Pe pârtiile  Veverița  și  Parc  din Vatra Dornei se schiază, pe cea ce-a doua fiind montate și tunuri de zăpadă pe macarale.

Teleschiurile funcționează normal, iar numărul schiorilor crește în stațiune.

Tunurile de zăpadă sunt pornite și pe pârtia  Șoimul  din Gura Humorului, astăzi fiind programată pornirea telescaunului.

Sunt deschise și centrele pentru închirieri schiuri, echipament de protecție și sănii.

În funcție de numărul a solicitanți, vor fi pornite și instalațiile pe cablu de pe pârtiile din Mestecăniș și Șarul Dornei.

DANIEL BOGHIȚA

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...