Taxe neschimbate în bazarul și piața agroalimentară din Fălticeni

de | dec. 19, 2016 | Știri | 0 comentarii

 

Consilierii locali din Fălticeni vor aproba, în ședința din această după-amiază, proiectul propus de primarul Cătălin Coman referitor la valoarea chiriilor în bazar și piața agroalimentară.

Terenul în bazar va fi închiriat cu 14 lei / mp / lună, iar cel din piața agroalimentară cu 23 lei / mp / lună, în timp ce chiria pentru spațiile din interiorul pieței va fi de 33 lei / mp / lună.

Taxa pentru folosirea tarabelor din piețe va fi de 5 lei / masă / zi, iar pentru depozitarea temporară a lădițelor și sacilor pe platou și în jurul tarabelor tot 5 lei / mp / zi.

Cazarea producătorilor particulari se va face la tariful 15 lei / pat / noapte.

“Taxele pentru folosirea locurilor publice din bazar și piața agroalimentară rămân aceleași”  a menționat Gheorghe Guligă, director Administrația Piețelor.

MIHAI SPÎNU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest