Sume egale pentru comunele sucevene, la repartizarea cotelor defalcate

de | dec. 13, 2016 | Știri | 0 comentarii

  • orașele au primit 80.000 lei / 100.000 lei / 150.000 lei, iar majoritatea comunelor 60.000 lei

 

 

Azi, consilierii județeni au votat în unanimitate (35 prezenți din 37), fără comentarii, repartizarea pe localități a sumelor defalcate din impozitul pe venit și din taxa pe valoarea adăugată.

Față de repartizările anterioare, când opoziția critica fondurile mai mari alocate localităților conduse de primari ai puterii, președintele CJ și al PNL Gheorghe Flutur a precizat la începutul ședinței că  “am avut o discuție cu liderul consilierilor județeni PSD pe această temă“.

Municipiul Suceava are alocate 150.000 lei, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți și Vatra Dornei câte 100.000 lei, iar Gura Humorului, Siret și Solca câte 80.000 lei.

Comunele au beneficiat de câte 60.000 lei, cu excepția localităților Adâncata și Crucea cu câte 84.000 lei.

Totalul este de 7.358.000 lei.

 

DAN PASCARU

Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest