Doi prefecți la Palatul Administrativ Suceava, la videoconferința de pregătire a alegerilor parlamentare

de | dec. 8, 2016 | Știri | 0 comentarii

videoconferinta-prefecti

În această dimineață, la sediul Ministerului Afacerilor Interne s-a desfășurat videoconferinţa cu prefecții județelor, sub conducerea ministrului afacerilor interne, președintele Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților, Dragoș Tudorache.

La nivel judeţean au participat prefectul Constantin Harasim, subprefectul Ionuț Crețuleac, membrii Comisiei Tehnice Județene pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor și prefectul județului Mureș Lucian Goga, aflat la momentul videoconferinței în județul nostru.

Accesând link-ul, https://wetransfer.com/downloads/ee584f47422fa7107ed5015c647008e920161207151846/8459cdb07af36a006e89e070007cf18520161207151846/7cef25 veți putea descărca tutorialul realizat de Ministerul Afacerilor Interne privind desfășurarea procesului de votare.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest