Candidatul – psihiatru Paziuc: “Unii politicieni ar trebui să treacă pe la cabinet”

de | dec. 8, 2016 | Știri | 0 comentarii

paziuc-dr-30-09-16

Candidatul independent la Camera Deputaților medicul psihiatru Alexandru Paziuc a susținut azi o conferință de presă în cadrul căreia a precizat că  “deși suntem într-o țară bogată, avem din ce în ce mai mulți săraci, suntem o societate bolnavă, microbul acestei boli este politicianul corupt.

Sunt persoane deja chemate la DNA, sunt persoane care poate ar trebui să treacă pe la cabinet, dar sunt și persoane de treabă, trebuie să recunosc”.

Referindu-se la proiectul depozitului ecologic de deșeuri de pe Mestecăniș, amenajat cu fonduri europene, el a precizat că  “este o bombă ecologică pe care niște oameni incompetenți sau neștiutori sau răuvoitori au plasat-o în inima Bucovinei.

Ne vom adresa forurilor europene, ne vom adresa Greenpeace.

Sunt destule locații în județ care putea fi folosite, să nu afecteze nici mediul, nici turismul.

Sunt identificați vinovații: președintele  (fost al CJ – n.r.)  Mârza, primarul  (fost – n.r.)  de la Pojorâta Raia, cei care au urmat  (la conducerea CJ – n.r.)  Cătălin Nechifor și Flutur Gheorghe”,   adăugând că soluția de viitor este închiderea obiectivului.

Paziuc a rememorat șicanele din campanie electorală, printre care telefoanele primite în miez de noapte și cauciucurile înțepate ale mașinii.

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest