Studenții suceveni se întrec în crearea de noi experiențe interactive în muzee

de | dec. 7, 2016 | Știri | 0 comentarii

targ IT&C la USV 6.11 (1)

 Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrulUniversității  Ștefan cel Mare  Suceava organizează pe 8 și 9 decembrie a treia ediție a concursului studențesc  25 de ore la USV  ( 25h@USV ).

4 echipe vor concura în cadrul unei competiții de natură tehnică, care să testeze și să valideze abilitățile de dezvoltare hardware și software, creativitatea în lucrul cu noile tehnologii interactive ale momentului și perseverența de a realiza, într-un timp limitat, aplicații tehnice performante.

Pe toată durata celor 25 de ore de desfășurare a concursului, echipele de studenți vor putea fi văzute la lucru în Atriumul corpului E.

Tema concursului din acest an va consta în dezvoltarea unei aplicații pentru crearea de noi experiențe interactive pentru vizitatorii unor expoziții muzeale.

În acest scop, echipele vor folosi dispozitive smartwatch dotate cu GPS, ecran tactil și senzori de mișcare.

Tema este inspirată de colaborarea pe care membri ai facultății o prefigurează cu Muzeul Bucovinei, în vederea oferirii de noi experiențe interactive vizitatorilor în momentul parcurgerii expozițiilor.

 

TEODOR PUȘCAȘU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest