Regizorul Cristian Mungiu va promova filmul românesc la Suceava

de | aug. 31, 2016 | Cultural, Știri | 0 comentarii

Cristi Mungiu foto Mediafax

Primarul de Suceava Ion Lungu a anunțat astăzi că municipalitatea intenționează să perfecteze un contract de promovare a filmului românesc cu regizorul Cristian Mungiu.

Prin această înțelegere, la cinematograful  Modern  vor fi minim 10 proiecții pe săptămână.

“Vom încheia contractul pe un an, suntem în faza de negociere, dar cu siguranță îl vom încheia”  a menționat Lungu.

Printre filmele regizate de Mungiu se numără  Occident, 4 luni, 3 săptămâni, 2 zile, Amintiri din epoca de aur, După dealuri  și  Bacalaureat.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest