PMP Suceava, îngrijorat de starea școlilor: “E mai importantă siguranța elevilor decât nu știu ce festival !”

de | aug. 31, 2016 | Știri | 0 comentarii

 Corneliu Popovici 16.06

Președintele Partidului Mișcarea Populară Corneliu Popovici s-a arătat, astăzi, foarte îngrijorat de soarta elevilor care vor învăța în unitățile din județul Suceava, majoritatea neautorizate sanitar.

Deși situația se perpetuează de mult timp, fără schimbări majore de la an la an, el a reclamat acest subiect sensibil, cerând șefului Inspectoratului Școlar Gheorghe Lazăr  să explice ce s-a întâmplat cu banii de investiții, 13,5 milioane euro, au venit și s-au dus în altă parte, stăm cu banii în cont ?”, prefectului Constantin Harasim  „să ia poziție și să clarifice”,  iar președintelui CJ Gheorghe Flutur același lucru.

Popovici a completat că  “inspectorul școlar general și prefectul trebuie să-și spună punctul lor de vedere, e mai importantă siguranța elevilor decât nu știu ce festival organizat în județ !”

Inspectoratul Școlar Suceava a anunțat săptămâna trecută că, din cele 773 de școli, numai 301 ( 39 % ) sunt autorizate de DSP.

Majoritatea nu îndeplinesc reglementările privind dotările de utilităţi – lipsa grupurilor sanitare interioare, lipsa apei curente, compoziţia apei neconformă chimic / bacteriologic, număr insuficient de cabine la grupurile sanitare în raport cu efectivele de elevi.

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest