Școală de toamnă pentru învățarea limbii engleze, pentru elevii din Mihoveni

de | aug. 30, 2016 | Știri | 0 comentarii

elevi-liceu1 

Sub patronajul Universității  Ștefan cel Mare  și al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, împreună cu Asociația pentru Studii Anglofone  Silvia Manoliu  și Școala Gimnazială  Dimitrie Păcurariu  Șcheia organizează, în perioada 5 – 9 septembrie, școala de toamna English as a Jar of Knowledge.

În acest an, activitatea se adresează, în primul rând, elevilor Școlii Gimnaziale  Niculae Popinceanu  Mihoveni, cărora le oferă o nouă perspectivă asupra învățării limbii engleze.

Într-un mediu de învățare și joacă nou, elevii vor avea ocazia de a înțelege mai bine importanța limbii engleze vorbite pentru dezvoltarea personală și profesională.

Tinerii participanți vor câștiga experiența interacțiunii individuale cu vorbitori nativi, cu studenți ai facultății și profesori din colectivul de engleză al Departamentului de Limbi și Literaturi Străine.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest